Bezoek onze showroom te Herentals!

Op zoek naar een firma voor jouw binnen – of buitenschrijnwerk? Misschien kunnen wij samen jouw wensen omzetten naar realiteit! 
Bij ons kan je terecht voor: houtskeletbouw, dak – en gevelwerken, ramen & deuren, interieurinrichting, keukens en dit zowel nieuwbouw als renovatie. 

 

Houtskeletbouw:
Samen jouw droomwoning ontwerpen en realiseren, geen probleem! Je kan kiezen voor ruwbouw winddicht of een sleutel-op-de-deur woning. Buiten een volledige woning kan je bij ons ook terecht voor een aanbouw in houtskelet.

Dak – en gevelwerken:
Is uw dak aan vervanging toe? SD verzorgt de renovatie van je ganse dak! Zowel de afbraak van het oude dak, als de daktimmer en de dakbedekking. Ook je gevel kunnen wij een nieuwe look geven: houten bekleden, misschien liever vezelcement? Bij SD is het allemaal mogelijk!

Ramen & deuren:
SD biedt zowel ramen en deuren in aluminium, PVC én hout aan! Voor Aluminium kiezen wij voor de partner Reynaers, bij de PVC ramen werken we samen met Schücco.

Interieurinrichting:
Ben jij op zoek naar binnendeuren, een kast op maat of een totaalinrichting van jouw interieur? Misschien is jouw badkamer wel aan een renovatie toe? Niet alleen de meubels, maar ook de vloer, muren, leidingen,… verzorgt SD voor jou!

Keukens
SD ontwerp jouw droomkeuken van landelijk tot modern of ergens er tussen in. Ook voor projectkeukens kan je bij ons terecht, de perfecte oplossing voor projectontwikkelaars!

Kom en bezoek onze showroom, snuister tussen onze verschillende stalen en ontdek SD’s mogelijkheden.
Bekijk alvast onze visies op onze website en ontdek waarom SD de firma is waarnaar jij op zoek bent!

 

Waar: Zavelheide 9, 2200 Herentals
Wanneer: Ma – Vrij 08-12u en 13-17u  & Za: 10-16u

Ook buiten de openingsuren zijn er afspraken mogelijk!
Maak nu uw afspraak: 014 58 64 58 of mail naar info@sdschrijnwerkerij.be