De voordelen en mogelijkheden van een tubespaan deur.

Vele bouwers en verbouwers kiezen voor een tubespaan deur. Ze laten zich daarbij vooral leiden door de zeer gunstige prijs. In deze blog vertellen we u wat een tubespaan deur in feite is en lichten we de voordelen verder toe.

 

Een tubespaan deur heeft een stevige basis. Deze bestaat uit een massief kader in vurenhout. De dikte meet ongeveer 30 mm. Dit kader wordt opgevuld met tubulaire spaanplaatvulling.

 

De dekplaten – om het geheel dicht te maken – bestaan uit HDF van ongeveer 3 mm. Dekplaten zijn ook mogelijk in hardboard. De densiteit van de dekplaten bedraagt 800 kg/m³.

 

Deze dekplaten kregen vooraf een grondverlof op waterbasis. Deze laat na de plaatsing alle verder verf en/of laktoepassingen toe.

 

Wat zijn de voordelen van tubespaan deuren?

Het grote voordeel van tubespaan deuren is de lage prijs, zeker als we vergelijken met andere soorten binnendeuren. Voor deze lage prijs krijgt u bovendien technisch een zeer sterke en duurzame deur. Met een tubespaan deur bent u voor een beperkte investering goed voor vele jaren plezier.

 

Een tweede voordeel van een tubespaan deur is het feit dat u deze kan overschilderen na de plaatsing. U bepaalt dus in alle vrijheid de kleuren die u aan uw binnendeuren geeft. Bovendien, wanneer u later de inrichting van uw interieur verandert, kan u tegelijkertijd ook eenvoudig de uitstraling van uw tubespaan deuren aanpassen. Wanneer een deur er wat minder uitziet, geeft u ze gewoon opnieuw een schilderbeurt.

 

Past in elk interieur

Dankzij de flexibiliteit in de afwerking past een tubespaan deur in elk soort interieur, zowel modern eigentijds als klassiek.

 

Dé specialist in alle soorten binnendeuren

SD uit Herentals is dé specialist in binnendeuren. Naast tubespaan deuren maken wij alle soorten binnendeuren op maat van uw wensen en verlangens. Ook voor het opmeten en de plaatsing kunt u op ons rekenen. Kom langs in onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheden.