De nieuwe werkbladafzuiging van Novy

Novy is al enkele jaren een bekende naam op de markt. Dit voornamelijk om al hun inventieve dampkappen. Dankzij hun strakke designs en slimme oplossingen zette Novy hun stempel op de markt. In 2016 werd dit reeds bevestigd door het winnen van de Red Dot Award! Ook afgelopen editie ging Novy aan de haal met deze award dankzij de Panorama.

 

Het hart van de woning

Novy  - Panorama

Een keuken is vandaag de dag het hart van de woning. Daarom kiezen veel mensen voor een open keuken. Zo kan de chef-kok lekker kokkerellen terwijl hij/zij ook nog eens zijn gasten entertaint die in de zetel lekker aan het relaxen zijn genietend van een glaasje wijn. Juist om die reden wordt er meer en meer voor een keukeneiland gekozen. Allemaal goed en wel, maar wat met mijn dampkap? Ik heb geen muur waarop ik deze kan bevestigen en mijn plafond is veel te hoog. Dan is de nieuwste uitvinding van Novy – de Panorama – de perfecte oplossing voor jou!

 

Een ventilatietoren in het werkblad

Novy  - Panorama

De kleur zwart maakte in 2018 al zijn opmars, wat zeker is dat deze kleur 2019 helemaal gaat veroveren! Ook Novy speelt in op deze trend. De ventilatietoren van de Panorama heeft een zwart, strak design. Deze is afgewerkt met een semi-transparant glas. Laat het woord toren je niet meteen afschrikken. Je kan de ventilatietoren van de Panorama namelijk op drie verschillende hoogtes instellen: 10, 20 of 30 cm. Dit zorgt ervoor dat je kookdampen worden opgevangen, daar waar ze ontstaan. Ook worden ze meteen afgevoerd. Dus kook je met alleen pannen, dan kies je 10cm. Staat er een hoge pot op het vuur, kies dan 30cm. Nog een extra voordeel! De ventilatietoren past zich automatisch aan, aan de hoogte van je pot. Dus heb jij een kookpot van 15cm op het vuur staan, zal de ventilatietoren zich automatisch op 20cm plaatsen na één druk op de knop. Handig, toch?

 

De kookplaat

Novy  - Panorama

Novy trekt het strakke, zwarte design van de ventilatietoren door naar de inductie kookplaat van de Panorama. Bij het niet gebruiken van deze kookplaat, zie je enkel het zwarte opaak glas. Bij gebruik zal er een witte sliderbediening verschijnen. Ook deze kookplaat is uitgerust met de AUTO-functie. De panorama is namelijk uitgerust met pandetectie. Dit houdt in dat van zodra je je kookplaat aan zet het vuur automatisch zal opwarmen van zodra deze een pan/pot detecteerd.

Extra snufjes die deze kookplaat bevat is een bridgefunctie. Dit is handig als je een grote pan op het vuur hebt staan, nooit meer het probleem van een te klein vuur te hebben! De bridgefunctie zorgt er namelijk voor dat je twee vuren kan combineren. Ook hebben alle vuren een afzonderlijke timer. Heb je eieren op het vuur staan, maar ook pasta? Geen probleem! Time ze apart zonder onnodige wekkers naast je kookvuur. Houd je van een gegrild stukje vlees? Nog zo’n extra functie van deze award-winnende kookplaat!

 

Kom met jouw Pinterest inspiratie langs in onze showroom. Samen bespreken wij jouw nieuwe droomkeuken! Kies voor een afspraak op maat via ons contactformulier.