Een maatkast – de perfecte keuze

Iedereen is uniek! Wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen. Zo heeft ook iedereen een eigen stijl die we zien terugkomen in onze woning. En toch zijn er enkele gelijkende aspecten: iedereen wil het meeste uit zijn woning halen en onze spullen die we mooi willen opbergen. Een maatkast is hierbij de perfecte keuze!

 

Functioneel

Interieur te Balen

Een maatkast is zeer functioneel en om meerdere redenen dan je misschien denkt. De meest voor de hand liggende reden is uiteraard het benutten van de ruimte. Zo wordt er bij kasten op maat kort af gemaakt met die onbenutte ruimtes in jouw woning, echt elke centimeter wordt benut! Elk huis verzameld stof, zo beland dit ook vaak op de hoogste plaatsen en moet je klauteren om deze stofvrij te maken. Bijvoorbeeld ook op de kasten bij jouw thuis. Met kasten op maat is dit geklauter verleden tijd! De kasten worden over de volledige lengte van jouw muur geplaatst en dat is niet alleen voordelig voor het poetsen, maar ook voor de look.

 

Uitstraling

Maatkast Turnhout

Maatkasten dragen uiteraard bij tot de uitstraling van jouw woning. Ze worden, zoals hierboven vermeld, geplaatst van vloer tot plafond zodat je het gevoel krijgt dat deze bij de woning horen. De kast neemt namelijk het karakter van een muur over, maar dan met deuren aan en schappen in verborgen. Anderzijds wordt er ook meer ruimte en openheid gecreëerd in jouw woning, want de blokkade van een kast is verdwenen.

 

 

Op voorhand kan je eens goed nadenken over de indeling van jouw maatkast. Waar gaat deze dienst voor doen? Wat gaat erin opgeborgen worden? Dan weet je ook hoe ruim de schappen dienen te zijn. Of heb je misschien een ander opbergsysteem nodig dan schappen? Bijna alles is mogelijk! Zo heb je ook een ruime keuze aan materialen en kleuren zodat jouw maatkast perfect bij jouw interieur past.

 

Al onze maatkasten worden door onze vakmensen in ons eigen atelier gemaakt, dit geeft ons de volledige vrijheid voor 100% maatwerk!

 

Droom je al van een maatkast? Misschien heb je nog een beetje inspiratie nodig? Bekijk zeker onze realisaties op onze website. Graag een vrijblijvend gesprek, geef ons dan even een seintje!