Kies voor een sleutel-op-de-deur woning!

Traditioneel wordt een woning opgebouwd uit stenen en cement. Toch merken wij de dag van vandaag dat er verandering op komst is. Houtskeletbouw wordt namelijk populairder. Simpel gezegd is dit een woning opgebouwd uit een houten skelet. Ook SD Schrijnwerkerij realiseert woningen in houtskeletbouw. Hierbij kan u kiezen voor sleutel-op-de-deur of wind- waterdicht.

Wat is dat nu een sleutel-op-de-deur woning?

Leien - Hasselt
Zoals de benaming het al een beetje prijsgeeft hoef je alleen maar met je sleutel je woning te openen en deze is meteen bewoonbaar. Enkel het decoreren en inrichten van de ruimtes is een taak voor jou.

Bij een sleutel-op-de-deur woning zorgt één onderneming voor het bouwplan en het ontwerp. Van de ruwbouw tot de volledige binnen – en buitenafwerking. Hierbij komt nog dat u telkens maar één aanspreekpunt heeft, namelijk de projectleider. Met al uw vragen en hoofdzorgen kan u bij hem aankloppen.

 

Waarom zou ik ervoor kiezen?

Houtskelet - Turnhout
Heeft u een drukke job? Of misschien een druk gezinsleven? Dan is een sleutel-op-de-deur woning de ideale oplossing voor u! U kan alle werken uit handen geven. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw droomhuis gerealiseerd wordt. Uiteraard bepaalt u zelf wel hoe uw woning eruit gaat zien. Onze projectleider zal u zeker en vast bijstaan en advies verschaffen waar nodig.

Ook krijgt u een duidelijk zicht op de kosten die dit project zullen meebrengen. Alles wordt namelijk in één overzichtelijke offerte aan u overgemaakt. Zo heeft u één prijs voor het volledige project. Uiteraard moet u er wel rekening mee houden, wat u niet zelf doet kost meer. Maar vergeet zeker niet al die voordelen. Al uw werken worden uitgevoerd door vakmensen die dit dagelijks doen. Alsook zal u veel minder stress ervaren aangezien u ook geen geregel heeft met het voorzien van materialen en dergelijke.

 

 

Wenst u graag nog meer informatie over houtskeletbouw? Bekijk dan zeker onze website.

SD Schrijnwerkerij helpt u graag uw droomwoning te realiseren. Onze reeds gerealiseerde projecten kan u terugvinden op onze website. Tevreden met wat u ziet? Geef ons dan zeker en vast een seintje!